Tarih: 14.09.2024 13:59

Kızıltepe 47 Spor transferde şaha kalkacak

Facebook Twitter Linked-in

Yeni sezon ha­zır­lık­la­rı­na baş­la­yan Kı­zıl­te­pe 47 Spor, geç­ti­niz sezon Kah­ra­man­ma­raş Kur­tu­luşs­por da 9 gol 7 asist­le dik­kat­le­ri üze­ri­ne çeken 25 ya­şın­da­ki fot­bol­cu Mus­ta­fa Tuna Kumru’yu renk­le­ri­ne bağ­la­dı.
Sarı la­ci­vert­li ku­lüp­te trans­fer ça­lış­ma­la­rı­nın devam et­ti­ği ve şim­di­ye kadar7fut­bol­cu ile an­laş­tı­ğı öğ­re­ni­lir­ken önü­müz­de­ki gün­ler­de resmi imza tö­re­ni dü­zen­le­necek.

Kızıltepe 47 Spor’un anlaştığı futbolcular bunlar:  Sağbek Ensar Sarı, Orta Saha Burak Ağaoğlu,  Orta Saha Ömer Tezel,  Stoper Turgut Delen, Stoper Muhammet Tan,  Solbek Ali Eren Demirkol,  Sağ açık Mustafa Tuna Kumru ve Forvet Berkay Yüksel Kaleci İbrahim Öngüç.

Takımın antrenmanını ziyaret eden Kulüp Başkanı Lokman Aydemir, ” Daha önce Kızıltepe profesyonel ligdeydi. Burada muhteşem maçlar yapılıyordu. Kızıltepe futbolu 25 senedir hak ettiği yerde değil. Biz bir sorumluluk aldık. Geçen sene şampiyon olduk. Bir aile olduk ve buna inanarak zoru başardık. Bu sene de sizden bunu istiyorum. Kızıltepe’yi en iyi noktaya getirmek istiyoruz. Kızıltepe halkı futbolu seviyor. Ben ve yönetici arkadaşlarım ve sizler ile birlikte bu şehri güzel bir yere getireceğiz. Biz size inanıyoruz.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —