Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcısı Körfez ilçesine atandı

2024 yılı hakim, savcı, mahkeme üyesi ve başkanının görev yerlerinin değiştirilmesi kapsamında Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcısı İsa Büyük Körfez ilçesine atandı.

Gündem 3.07.2024 14:49:13 0
Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcısı Körfez ilçesine atandı

4 bin 340 hakim, savcı, mahkeme üyesi ve başkanının görev yerinin değiştirilmesine dair Hakim ve Savcılar Kurulu (HSK) kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Atama kararlarına göre Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcısı İsa Büyük ile Kızıltepe Hakimi Sabiha Büyük Körfez ilçesine atamaları yapıldı.

 

Haziran 2022 tarihinde Ordu Cumhuriyet Savcılığı görevinden Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Başsavcı İsa Büyük 2024 HSK kararı ile Kocaeli’nin Körfez İlçesi Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.

Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcısı İsa Büyük ile birlikte Kızıltepe ilçesinde görev yapan Hakim Sabiha Büyük’ün de eş durumundan Körfez Hakimliğine ataması yapıldı.

Kızıltepe ilçesinde görev yaptığı 2 yıl boyunca görevinde ve çevresinde iyi izlenimler bırakan ve sevilen Başsavcı İsa Büyük kurumlara veda ziyaretleri gerçekleştirmesinin yanı sıra atama bilgisini duyan vatandaşlarda kendisini ziyaret ederek vedalaşıyor.

Kızıltepe ilçesinde görev yapan basın mensupları Mehmet Halit Solhan ile İbrahim Aydoğan’da kendisini ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileyip Kızıltepe’de yaptığı olumlu çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Başsavcı Büyük’ün hafta sonuna kadar mesaisini sürdüreceği ve hafta sonunda ilçeden ayrılması bekleniyor.