Kızıltepe Gücü Spor’dan Transfer Atağı

Kızıltepe 1. Amatörde başarı hedefleyen Kızıltepe Gücü Spor sezon öncesi yaptığı transfer atağı ile takımını güçlendirdi.

Spor 17.11.2021 22:13:42 0
Kızıltepe Gücü Spor’dan Transfer Atağı

BAL ligi hedefiyle yola çıktıklarını belirten Kızıltepe gücü Spor kulübü başkanı Sabahattin Derin, genç futbolcuların yanı sıra tecrübeli futbolcular ile iyi bir ekip kurduklarını belirterek, Kızıltepe’nin bir profesyonel takımının olmaması tüm ilçe için büyük bir eksiklik ve üzücü olduğunu söyledi.

 

Antrenör Mehmet Kurga yönetiminde sezon hazırlıklarını sürdüren Kızıltepe gücü Spor futbol takımı 20-21 Kasım tarihlerinde oynanacak sezonun ilk maçları ile başlayacak olan 2021-2022 sezonu Mardin 1. Amatör liginde sezon öncesi takıma takviye yapan Kızıltepe Gücü Spor İstanbul şirinevler spordan Muhammed Ecevit, Mardin'den Mustafa Uslu, Mersin Erdemli’den Cihan Tezuçar, Kırıkkale Hacılar Hilalspor’dan Abdulkadir Çelik, Kızıltepe 47 spor’dan Tekin Kurtay, Diyadin Ataman, Serkan Yalçın, Metin Çelik ve Rıdvan Çelik, Mardin Büyükşehir'den Mehmet Güzel ve Kaleci Seydoş Boğurcu, Kızıltepe 2018'den Atilla Karakuş, Sportif Faaliyetlerden Melik Memiş, Antalya Kumluca Belediyeden Yılmaz Barık ile Kızıltepe İdmanyurdu spor’dan Lokman Aydemir’i transfer etti.

 

Yeni transferler ile takımın daha güçlendiğini açıklayan Kızıltepe gücü Spor kulübü başkanı Sabahattin Derin şunları söyledi, “Bu sezon Kızıltepe Gücü Spor kulübü adıyla mücadele edecek olan takımımız daha önce Fırat spor, Kızıltepe1946 spor, Mardin büyükşehir belediye spor isimleri adı altında 2 şampiyonluk, BAL ligi, Türkiye kupasında ikinci tur, play off’lara kalma gibi birçok başarılara imza atmış bir geçmişten gelmekte. Bu sezonki hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmektir, hem genç aynı zamanda tecrübeli bir ekip kurduk. Kızıltepe’nin bir profesyonel bir takımı olmaması üzücü ve hepimiz için büyük bir eksikliktir. Bu sezon yeniden inşa edilmek amacıyla tribünlerimiz yıkıldığından maçlarımız İstasyon Mahallesindeki sahada oynayacağız. Yeni tribünlerimizle beraber gelecek sezon hep beraber başarı için elimizden geleni yapacağız.”