Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü değişti

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Kırklareli Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Rışvan Dündar atandı.

Eğitim 8.05.2021 14:18:23 0
Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü değişti

Görev Değişimi Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yapıldı. Eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan Dündar’a çiçek takdim etti. Göreve başlayan Dündar, “Yeni görevimize başladık. Rabbim güzel hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah.” dedi.

 Dündar, ''Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Kızıltepe'de eğitim adına sorumluluğu üstlenmenin, bu görevi yapacak olmanın heyecanını ve onurunu yaşıyorum. İlçemizin eğitimine, geleceğimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi gelecek hazırlamak istiyoruz. İlçemizi her alanda başarıya taşıma, eğitim niteliğini artırma amacıyla çalışmalar yapacağız. Çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum.
"Medeniyetin beşiği; hoşgörünün, kardeşliğin, kültürel zenginliğin dünyadaki diğer adı; Kadim Şehir Mardin’imizin ve Mezopotamya’nın Başaklar şehri Kızıltepe’mizde  göreve başlamanın haklı gurur ve onurunu yaşamaktayım.
 
Peygamberimizin '’Allah'ım! Onların rüzgârlarını bol, yağmurlarını sürekli, topraklarını bereketli eyle!'’ duasına mazhar olmuş Mardin’de yaşayan insanlara hizmet etmek elbette bizler için onur ve gurur kaynağıdır.
 
Güzel Ülkemizin çeşitli yerlerinde; bölgeye yabancı olmayan, taşra ve merkez teşkilatta gerek öğretmen gerekse de yönetici olarak çalışan bir kardeşiniz olarak eğitim sorunlarını yerinde tespit etmiş olmam en önemli avantajım olacaktır. Bu avantajı elbirliği ve gönül birliği ile; ekip ruhuyla sinerjiye dönüştüreceğiz İnşaAllah. Bu enerji potansiyeli Kızıltepe’mizde fazlasıyla mevcut.
Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyon Belgesi’nde belirtildiği üzere, milli ve manevi değerlere saygılı, yenilikçi, araştıran, sorgulayan ve çözüm odaklı bir gençlikle beraber yürümek en önemli hedefimizdir.

 
Bu minvalde kaybedecek ne tek bir saniyemiz ne de tek bir gencimiz vardır. Kültürümüz, düşüncelerimiz ve anlayışlarımızdaki farklılıklar; ülkemiz, ilimiz’ ilçemiz ve bizler için birer şanstır. Tabiattaki her bir farklı rengin ahengi ve güzelliği gibi, bu farklılıklar kültür mozaiği oluşturup bizlere güç katacaktır.Eğitimin bütün paydaşlarıyla, kıymetli öğretmenlerimizle, yöneticilerimizle, STK’larla vs. bütün insanımızla hemhal olacak şekilde sürekli iletişim halinde olarak Kızıltepe’mizin eğitim kalitesini çözüm odaklı olarak en ileri noktalara taşıyacağız. Kızıltepe’mizi eğitim’de de söz sahibi yapmak için elimizden gelen her türlü gayreti sarfederek, yüksek bir disiplinle işimize dört elle hep birlikte satılacağız; Kızıltepe’mizin buna azami ihtiyacı var. " diye konuştu.

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü vekaleten yürüten Ahmet Aslan ise tekrar Atatürk İlkokulu Müdürlüğü görevine geri döndü.