Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin'e taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu

Kızıltepe 47 spor ile Yeşil Varto maçında takımı yalnız bırakmayarak maça gelen Kaymakam Abdullah Şahin başta Kızıltepe 47 spor yönetimi olmak üzere taraftarları sevindirdi,

Spor 13.10.2024 00:39:45 0
Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin

Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin'e taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu  

Kızıltepe 47 spor ile Yeşil Varto maçında takımı yalnız bırakmayarak maça gelen Kaymakam Abdullah Şahin başta Kızıltepe 47 spor yönetimi olmak üzere taraftarları sevindirdi, BAL ligi 1. Grupta mücadele eden Kızıltepe 47 Spor konuk ettiği Yeşil Varto spor maçını 2-0 kazanması takımda moralleri yükseltti.
TFF BAL ligi 1. Grupta mücadele eden Kızıltepe 47 spor, Mardin 21 Kasım Şehir stadında oynadığı sezonun ikinci maçını 2-0 kazanarak haftayı galibiyetle kapattı.

Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin, İlçe milli eğitim müdürü A. Kadir Gümüş, ilçe Spor müdürü Mahmut Akdağ ve Kızıltepe öğretmen evi müdürü Hadi Gökdemir ile birlikte Kızıltepe 47 Spor maçını Mardin 21 kasım şehir stadı protokol tribününde takip ettiler. Şahin maçı kulüp başkanı Lokman Aydemir ve yöneticiler ile birlikte izledi. 

maçta atılan gollere çok sevinen Kaymakam Şahin Maç bitiminde sahaya inerek takım futbolcularını tebrik etti, Stadın açık tribününde maçı takip eden taraftarlar Kaymakam Abdullah Şahin'e alkışlarla sevgi gösterisinde bulundular. maçtan sonra oldukça mutlu olan Kaymakam Abdullah Şahin takım için bir yemek programı düzenledi.