Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin’in Ramazan Bayramı Mesajı

Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Kaymakam Şahin mesajında şunları ifade etti;

Gündem 10.04.2024 00:40:03 0
Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin’in Ramazan Bayramı Mesajı

Rahmeti ve bereketi bol, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, huzuru ile bizleri bir araya getiren 11 ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak, milletçe kucaklaştığımız bir Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Öncelikle Ramazan Bayramımıza ulaşmamızın vesilesi ile sizleri en içten muhabbetlerimle selamlıyor, mübarek Ramazan Bayramımızı kutluyorum.

Kardeşliğin ve dostluğun sıcaklığını hissettiğimiz, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, kırgınlıkları geride bıraktığımız, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızla ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi sarıp sarmalandığımız, rahmet ve bereketle bezenmiş Ramazan Ayı’nı idrak ederek bayramımıza kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız.

Millet olarak birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye vesile olan bayram günlerini en iyi şekilde değerlendirmek için bilhassa öksüz, yetim ve kimsesizlerimizin, yardıma muhtaç olan kardeşlerimizin halini ve hatırını sorarak onlara kol kanat germek, yanlarında olmak Ramazan Bayramını gerçek manasıyla idrak etmemizi sağlayacaktır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, başta Aziz Milletimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramını kutluyor; bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, herkese sağlık ve esenlikler diliyorum.