Kızıltepe Kaymakamı Cıdıroğlu’ndan Örnek Davranış

Kızıltepe İlçe Kaymakamlığına atanarak görevine başlayan Kaymakam Fatih Cıdıroğlu, tebrik için çiçek gönderilmemesini, bunun yerine ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımı için bağışta bulunulmasını istedi.

Yaşam 30.08.2022 08:08:33 0
Kızıltepe Kaymakamı Cıdıroğlu’ndan Örnek Davranış

2022 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Kızıltepe Kaymakamlığına atanan Fatih Cıdıroğlu, örnek bir davranış sergiledi.

Tebrik için gönderilecek çiçekler yerine öğrencilere yardım yapılmasını isteyen Kaymakam Cıdıroğlu, “Kıymetli Kızıltepeli hemşerilerim; 20.08.2022 tarihi itibariyle ilçemizde göreve başlamış bulunuyorum. Sizlerden ricam, tebrik amacıyla kaymakamlık ve belediye başkanlığına tarafıma gönderilecek çiçekler yerine, Kızıltepe’de bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik eğitim yardımı yapmak amacıyla Kızıltepe Kaymakamlığı bünyesindeki Kızıltepe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Başkanlığına nakdi bağış yapmanızdır. Yapılacak olan tüm bağışlar ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik şahsım başkanlığında sizlerin adınıza iletilecektir. Şimdiden destekte bulunacak hemşerilerime teşekkür ederim” dedi.