Kızıltepe Müftülüğü Gençlik Buluşması

Kızıltepe ilçe Müftülüğü, ‘Geç Kalma Genç Gel’ sloganı ile Cami ve Gençlik etkinliğinde gençler ve çocuklar ile bir araya geldi.

Gündem 7.11.2022 23:15:12 0
Kızıltepe Müftülüğü Gençlik Buluşması

İlçe Müftülüğü tarafından Oto Gar alanında bulunan Kenan Kösen Camisinde düzenlenen ‘Geç Kalma Genç Gel’ Cami Gençlik Buluşmasına genç erkek ve kızlar katılım sağlayıp Cemaatle ikinde namazı eda edildi.

Gençlerin ve Cemaatin yoğun teveccüh gösterdiği programa İlçe Müftü Vekili Ö. İshak Latifeci, Müftülük ve cami görevlileri katıldı. Gençler ile Cami ve Gençlik buluşmasında bir araya gelen Müftü vekili Latifeci etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Gençlerimiz kuşların çift kanat misali, bir kanadıyla Yüce Allah’ın rızasına uygun İslami bir hayat sürdürmeleri, diğer kanadıyla ilim tahsil edip, eğitimlerini tamamlayıp topluma faydalı işler yapmaları ideal gençliği oluşturacaktır” dedi.

Gençlerin ve Çocukların yoğun ilgi gösterdiği Cami ve Gençlik etkinliğinde gençler bilgilendirilirken proğrama katılan çocuklar için de yüz boyama yapılıp, balon hediye edilirdi.

Nakışlı Camii İmam-Hatibi Musa Çetintaş ”Göçmenler ve hayri hizmetler konusunda, Manevi Danışman Ahmet Sonkaya ise ”Gençlik ve Diyanet ” konusunda sunum yaptıkları ‘Geç Kalma Genç Gel’ sloganı ile Cami ve Gençlik etkinliği İlahilerle ve çiğköfte ikramıyla sona erdi.