Kızıltepe'de bir kişinin öldüğü silahlı kavga anının görüntüleri ortaya çıktı

Mardin'in Kızıltepe İlçesinde geçtiğimiz gün  iki gurup arasında  sokak ortasında bir  kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı  silahlı çatışma anına ait cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıyan görüntüler ortaya çıktı.

Gündem 3.08.2023 09:10:26 0
Kızıltepe

 

Kavga, geçtiğimiz gece saatlerinde Fırat Mahallesi’nde meydana gelmişti. Edinilen bilgilere göre, kırsal Akdoğan Mahallesi yolu üzerinde iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada Yılmaz Çokan (22) ve M.T. (28) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde yaralanan Çokan’ın hayatını kaybettiğini belirlerken diğer yaralı M.T. ise yapılan müdahalenin ardından Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Silahlı kavga anı bir vatandaşın cep telefonu kamarasına saniye saniye yansıdığı görüldü. Görüntüler ilk önce silah sesleri geliyor. Ardından beyaz bir otomobil olay yerine yanaşıyor. Araçtan ilen bir erkek şahıs kaldırımda bulunanların üzerine silahla ateş açıyor. Bağrışma seslerinden sonra beyaz renkli otomobil olay yerinden uzaklaşıyor.