Kızıltepe’de Camilerde Filistinliler için dualar edildi

Mardin’in bütün ilçelerinde olduğu gibi Kızıltepe ilçesinde de Gazze’de soykırıma uğrayan Filistinliler için yatsı namazı sonrası tüm camilerde “Gazze İçin Duaya Duruyoruz” programı düzenlendi. Gazze için camilerde dua edildi.

Gündem 7.11.2023 09:42:12 0
Kızıltepe’de Camilerde Filistinliler için dualar edildi

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen ve 90 bin Camide aynı anda düzenlenen “Gazze İçin Duaya Duruyoruz” etkinliği kapsamında, Kızıltepe ilçesinde de, İsrail tarafından Gazze’de soykırıma uğrayan Filistinliler için dualar edildi.

Kızıltepe ilçe müftülüğü tarafından organize edilen ve ilçe müftüsü Abdullah Erdoğan’ın da katıldığı etkinlik ile ilgili ilçe müftülüğü tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi, “Gazze’de soykırıma uğrayan Filistinli kardeşlerimizin zaferi ve şehitlerimizin ruhları için akşam ile yatsı namazı arasında Merkez Yeni Camii’nde Kur’an-ı Kerim okundu dualar edildi.

Fetih ve Yasin Sürelerinin tilavetiyle başlayan program; İlçe Müftümüz Abdullah Erdoğan hocamız tekbir ve salavatlardan sonra Filistinli kardeşlerimiz için dua etti.”