Kızıltepe’de silahla yaralanan kişi hayatını kaybetti

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde geçen hafta sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan kişi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Gündem 20.02.2024 21:00:13 0
Kızıltepe’de silahla yaralanan kişi hayatını kaybetti

Kızıltepe ilçesinde geçen hafta Çarşamba akşamı meydana gelen olayda silahlı saldırıya uğrayan Mehmet Şirin Tuncay isimli kişi tedavi gördüğü Mardin Eğitim ve Araştırma hastanesinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre iki çocuk babası Mehmet Şirin Tuncay isimli şahıs yattığı cezaevinden çıktıktan 2 gün sonra geçen hafta Çarşamba akşamı saat 21.00 sıralarında Koçhisar Mahallesi Ersoylu Caddesi 326 Sokak’ta meydana gelen olayda silahlı saldırıya uğramış ve ağır yaralanmıştı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilmiş, Silahlı saldırıda bacağından ve kafasından yaralanan Mehmet Şirin Tuncay ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındıktan sonra ileri tedavi amacıyla Mardin Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edilmişti.

Bir hafta boyunca Mardin Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavisine devam edilen Mehmet Şirin Tuncay’ın bugün hayatını kaybettiği öğrenildi.


Yaşanan silahlı saldırının ardından olay zanlısı olarak bir kişi yakalanırken soruşturmaya devam ediliyor.