Kızıltepeli İşadamı Selahattin Alkan yeğeni ile birlikte feci kazada yaşamını yitirdi

İşadamı Selahattin Alkan (50) Bursa'da ikamet eden kardeşlerinin ziyaretine giderken yolda geçirdiği trafik kazasında yeğeni Metin Alkan (25) ile birlikte yaşamını yitirdi. Mardin'de yerleşik olan Kalenderi aşiretine mensup

Gündem 25.05.2021 19:04:25 0
Kızıltepeli İşadamı  Selahattin Alkan yeğeni ile birlikte feci kazada yaşamını yitirdi

Kızıltepeli İşadamı Selahattin Alkan yeğeni ile birlikte feci kazada yaşamını yitirdi
İşadamı Selahattin Alkan (50) Bursa'da ikamet eden kardeşlerinin ziyaretine giderken yolda geçirdiği trafik kazasında yeğeni Metin Alkan (25) ile birlikte yaşamını yitirdi.
Mardin'de yerleşik olan Kalenderi aşiretine mensup Bursa'da bulunan Alkan Zeytinleri'nin sahibi Mardinli İşadamı Selahattin Alkan, yanındaki yeğeni Metin Alkan (25) ile birlikte kardeşlerinin ziyaretine gideren yalda geçirdiği trafik kazasında vefat etti.

Uzunköy (kalendera) Köyü Nüfusuna kayıtlı Selahattin Alkan (50) ile yeğeni Metin Alkan, Bursa'da ikamet eden kardeşlerinin ziyareti için 16 ADJ 024 plakalı hafif ticari araçlara ile çıktığı yolculukta; saat 03.30 sıralarında Akşehir- Konya yolunun 26'ncı kilometresinde Mustafa Çimen'in kullandığı 47 AZ 464 plakalı TIR'a arkadan çarptı. 
Yol molası için akaryakıt istasyonuna girmekte olan Mustafa Çimen'in kullandığı Tır'a arkadan çarpan otomobilde bulunan İşadamı Selahattin Alkan ile Metin Alkan'ın bulunduğu hafif ticari araç, şiddetli çarpmanın etkisiyle adeta hurda yığınına dönerken araçta bulunan Metin Alkan ile dayısı Selahattin Alkan olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri ile itfaiye ekiplerinin kesici yardımıyla araçtan çıkardığı merhum dayı - yeğenin cenazeleri otopsi işlemlerinin yapılması için hastaneye kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından ailelere teslim edilen cenazelerin Mardin'e getirilerek, Kızıltepe Atatürk Mahallesi'nde bulunan mezarlıkta defnedilecekleri öğrenildi.