Kızıltepespor 47 liderlik koltuğunu bırakmıyor

Kızıltepespor 47 Kulübü, Mardin 1. Amatör ligin 9. haftasında aldığı Yalımköy Spor galibiyetiyle hem liderliğini, hem yenilmezlik serisini devam ettirdi.

Spor 10.12.2023 20:48:40 0
Kızıltepespor 47 liderlik koltuğunu bırakmıyor

Kızıltepespor 47 Kulübü, Mardin 1. Amatör ligin 9. haftasında aldığı Yalımköy Spor galibiyetiyle hem liderliğini, hem yenilmezlik serisini devam ettirdi.

2023-2024 sezonu Mardin 1. Amatör liginde yer alan Kızıltepespor 47 Kulübü, ligin 9. haftasında deplasmanda Yalımköy Spor'a konuk oldu. Sarı Lacivertli ekip, rakibini taraftarının yoğun desteğiyle, Alican Oğuzhan’ın golleriyle 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla ligdeki puanını 23’ye çıkaran Kızıltepespor 47, liderlik koltuğundaki yerini de sağlama aldı.

Teknik Direktör Lokman Yılmaz, takımın gidişatı hakkında açıklamalarda bulundu.

"Sezon başında, 4-5 yıl içinde profesyonel lige çıkacak kapasitede genç ve dinamik bir ekip yaratma hedefimiz vardı. Şu an genç bir ekibe sahibiz, her hafta final maçına çıkacak gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. 9. Hafta sonunda namağlup lider olarak yolumuza devam ediyoruz. Yönetimimiz, başta kulüp başkanımız Lokman Aydemir olmak üzere teknik ekip ve oyunculara gereken bütün desteği eksiksiz bir şekilde sağlamakta. Bizlerde karşılığını sahada en iyi şekilde veriyoruz. Başarımızın sırrı, aile ortamından kaynaklanıyor. Bunu da iyi organize ettiğimiz düşünüyorum. Bu hususta bizleri gerek evde, gerek sahada destekleyen tüm Kızıltepespor 47 sevdalılarına teşekkürlerimi iletiyorum. Desteğinizle şampiyon olacağız.

Takım kaptanı Mustafa Kılıç ise takımını bu sözlerle değerlendirdi.

"Sezonun ilk yarısını lider bitirmek için bu maç çok büyük önem taşımaktaydı. Maçın ilk devresinden oyun içerisinde kopuklar oldu. Poziyonlar verdik, pozisyonlar bulduk. İkincisi yarı oyunun büyük bölümü takımımızın kontrolündeydi. Sonradan oyuna dahil olan oyuncularımız pozitif etkiler yarattılar. Kalecimiz Necati Demirbaş takımı oyunda tuttu ve kazanmamızda etkisi oldu. Takımımız şu ana kadar namağlup lider olarak yoluna devam ediyor. En büyük temennimiz namağlup sampiyon olmaktır. Taraftarlarımızın ve halkımız desteği ile bunu başaracağımıza inanıyorum."