Kızıltepespor 47 top başı yaptı

Takımın top başı yaptığını vurguayan Başkan Lokman Aydemir, "2023-2024 sezonu camiamız, Kızıltepespor 47 Kulübümüz için başarılı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Spor 9.09.2023 08:24:19 0
Kızıltepespor 47 top başı yaptı

 

Mardin'de süper amatör liginde mücadele eden Kızıltepespor ve Kızıltepespor 47 birleşme kararı almıştı. Kızıltepe47 Spor ilçe stadında antrenmanlarına başladı. 

Takımın top başı yaptığını vurguayan Başkan Lokman Aydemir, “2023-2024 sezonu camiamız, Kızıltepespor 47 Kulübümüz için başarılı olmasını temenni ediyorum.Kızıltepe 47 Spor kulübü yetkililerine sadece elimizi değil var gücümüzle bütün vücudumuzu taşın katına koyma sözü veriyoruz. Bu oluşum bütün Kızıltepe için çok hayırlı olacaktır. Menfaat ve çıkar gözetmeksizin bu oluşumun içerisinde bulunup Kızıltepe ismini daha üstlere taşımak için elimizden geleni yapacağız.  Bütün memleket sevdalılarını bu oluşuma destek olmaya davet ediyoruz. Kızıltepelilerin özlemi olan  olan amatör spor kulüplerimizin birleşme konusundaki çabalarına karşılık oluşumumuzun faaliyetleri doğrultusunda yönetimimizin geniş çaplı görüşmeleri sonucunda ilçemizde amatör liginde mücadele eden birçok kulüp ile birleşme kararı almıştır. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren yönetimimiz, son günlerde bahse konu olan aynı ligde mücadele ettiğimiz köklü kulüplerimizden Kızıltepespor ile birleşme kararı almış bulunuyoruz. Profesyonel lig hasreti çeken ilçemizin uzun zamandır beklediği birleşime faaliyetlerine kolaylık sağlayan Kızıltepespor yönetimine teşekkürlerimizi sunar, birleşmenin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Tekrar edecek olursam bugün top başı yaptık yeni sezon tekrar hayırlı olsu.” dedi.


Anahtar Kelimeler: kızıltepespor 47 top başı yaptı