Kızıltepespor 47 Yeni Yönetim Kurulunu Açıkladı

Mardin 1. Amatör liginde mücadele edecek Kızıltepespor 47 Spor Kulübü, yeni yönetim kurulunu belirledi

Spor 18.08.2023 22:55:24 0
Kızıltepespor 47 Yeni Yönetim Kurulunu Açıkladı

Kızıltepespor 47 Spor Kulübü, resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda yeni yönetim kurulunu belirledi. Kulüp Başkanı Lokman Aydemir olurken yönetim kurulunda görev dağılımı ise şu şekilde oldu:

İş adamı, sanayici Ferhat Karaboğa, Yaşarbey Kuruyemiş A.Ş yönetim kurulu başkanı Yaşar Budak, sanayici, iş adamı Mehmet Sıddık Öner, iş adamı Ahmet Tarçın, iş adamı Cevat Ege, iş adamı Ali Bozdemir, iş adamı Mehmet Ertaş ve iş adamı Zeki Zamur ise Yönetici olarak yeni yönetimde yer aldı.

Kulüp başkanı Lokman Aydemir'in konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Sevgili Kızıltepe halkı, hepinizi saygıyla, sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum. Malumunuz Kızıltepemiz 300 bin nüfusa dayanmış durumda. Profesyonel ligde bir takımımız bulunmamaktadır. Kızıltepe'nin kaderi olmadığı gibi, amatör kümede mahkum olmak bizi derinden etkilemektedir. Kızıltepe'nin profesyonel lige yükselmesi adına sorumluluk aldık

Kızıltepe'nin futbolunu ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Maddi-manevi gençlerimizin yanında olacağız, öncelikli hedefimiz tesisleşme, altyapı ve kulübü profesyonel yönetmek olacak. Ben, yönetici arkadaşlarım, futbolcu kardeşlerim ve siz değerli taraftarlarımız, hepimiz birlikte hareket edeceğiz. Kızıltepespor 47 takımımıza kurumsal bir kimlik kazandıracağız."