Korona aşısı oldu kolu mıknatıs gibi metal eşyaları çekmeye başladı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde kebap salonu işleten Hikmet Ölçer, korona virüs (Covid-19) aşısı olduktan sonra aşı yaptırdığı koluna metal eşyalar yapışmaya başladı.

Yaşam 19.06.2021 09:44:11 0
Korona aşısı oldu kolu mıknatıs gibi metal eşyaları çekmeye başladı

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında yürütülen aşı çalışmaları devam ediyor. Kızıltepe’de de SSK emeklisi olan 56 yaşındaki Hikmet Ölçer, 3 gün önce randevu alarak ikinci doz aşısını yaptırdı. Ölçer, sosyal medyada aşıdan sonra aşı yapılan kola metal eşyaların yapıştığını duydu. Sabah yerine gelen Ölçer de koluna koyduğu madeni para, çatal ve kaşık gibi metal eşyaların koluna yapıştığını gördü.  

Hayretler içerisinde kalan Ölçer durumu İHA muhabirine anlattı. Ölçer, “Ben ikinci aşıdan sonra bugün sabah kalktım sosyal medyada ikinci aşıdan sonra vücuda metaller yapışıyormuş. Ben de deniyorum metaller bana da yapışıyor. Yani bilmiyorum bu aşıdan mıdır, değil midir? Ancak tam olarak bunu sağlık çalışanları söyler. Tüm metaller bana yapışıyor. Birinci aşıda duymadım bu ikinci aşıdan sonra sabah kalktım sosyal medyada bir şeyler paylaşmışlar ben de merak ettim baktım metal eşyalar bana yapışıyor” dedi.

Yıllardır Hikmet usta ile birlikte çalışan Cemil Özdemir de ilk defa böyle bir şeyle karşılaştıklarını ifade etti. Özdemir, “Hikmet ustayı yıllardan beridir tanıyorum. Böyle herhangi bir şey yoktu. Dün aşı olduktan sonra sabahleyin geldi nasıl olduysa omuzuna baktı böyle yani ellediğin zaman böyle mıknatıs gibi çekiyordu. Metal koydu mıknatıs çeker gibi çekiyordu” şeklinde konuştu.