Kötü kokudan mahalleli rahatsız, Kızıltepe Belediyesi değil

Koçhisar Mahallesi Ersoylu Caddesi üzerinde haftalardır tıkalı olan yağmur suyu mazgalından kötü kokular yayılıyor. Esnaf, ihbar etmesine rağmen Kızıltepe Belediyesi’nin herhangi bir çalışma yapmadığı görülüyor.

Gündem 25.08.2022 16:05:00 0
Kötü kokudan mahalleli rahatsız, Kızıltepe Belediyesi değil

Kızıltepe’nin en kalabalık mahallelerinden olan Koçhisar Mahallesi Ersoylu Caddesi üzerinde haftalardır tıkalı olan yağmur suyu mazgalından kötü kokular yayılıyor. Esnaf, ihbar etmesine rağmen Kızıltepe Belediyesi’nin herhangi bir çalışma yapmadığı görülüyor.

Koçhisar Mahallesi Ersoylu Caddesi üzerinde tıkalı olan yağmur suyu mazgalı vatandaşın tepkisine neden oluyor. Günlerdir atık sular yolda birikiyor. Sıcaklarla birlikte çevreye kötü koku yayılıyor. Esnaf ve vatandaş tepkili.

“Bu rezilliği, bu kokuyu biz vatandaş ve esnaf çekiyoruz”

Cadde üzerinde pastane işleten Şerif Şeran, “Koçhisar Mahallesi Ersoylu Caddesi no 7’de esnaf olarak iş yapıyoruz. Bu gördüğünüz yağmur suyu mu ne? Bir haftadan beridir her sabah MARSU’yu arıyorum, arıza kaydı oluşturuyorum MARSU geliyor ‘Burası belediyeye aittir’ diyor. Yağmur suyu olduğu için müdahale etmiyorlar. Bu rezilliği, bu kokuyu biz vatandaş ve esnaf çekiyoruz. Halen de bir çare bulunmadı. Sadece burası değil 3 yerde daha böyle.” dedi.