Kritik Mardin derbisinde takımlar yenişemedi

Sampiyonluk yolunda önemli bir maça çıkan Mardin 1969 Spor ve Mazıdağı Fosfat Spor maçı 1-1 beraberlikle bitti. Mac sonrası çıkan olaylarda 4 taraftar yaralandı.

Spor 5.03.2023 22:14:29 0
Kritik Mardin derbisinde takımlar yenişemedi


Bölgesel Amatör Ligi 1. grupta Mardin'in iddialı iki ekibi Mardin 21 Kasım Şehir Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Tribünlerin tıklım tıklım olduğu maçta Mardinspor, Mazıdağı Fosfatspor'u konuk etti.
İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında Mazıdağı Fosfatspor adına Ayvaz Koç, Mardinspor adına ise Cengizhan Avcı birer gol kaydetti. Bu sonuçla her iki takım da birer puana razı oldu.
 

Maç sonrası olaylar çıktı

Bölgesel Amatör Lig’in 16. haftasında Mardin 1969 Spor, evinde Mazıdağı Fosfat Spor’u ağırladı. Gergin başlayan ve 1-1 biten maç sonrası çıkan olaylarda 4 kişi yaralandı. Yaralıları almaya gelen 112 acil servis ambulansı Mazıdağı Fosfat Spor taraftarının bulunduğu alandan gelen taşların hedefi oldu. Ambulansın camı  kırıldı, araçta hasar oluştu. Stadyumda bekletilen Mazıdağı taraftarının olduğu alandan polis ve basın mensuplarının da olduğu bölgede âdeta taş yağdı. Polisin uzun uğraşları sonucu taraftarları dağıtılmasıyla olaylar sona erdi.

Depremzede çocuklar için oyuncaklar sahaya atıldı

Maçta dakikalar 04.17 olduğunda taraftarların sahaya atmaya başladığı oyuncalar herkes tarafından takdirler karşılandı. Sahaya atılan oyuncaklar, deprem bölgelerinde bulunan çocuklara ulaştırılacak.