Kültür ve sanat kurs kayıtları başladı

Kızıltepe Belediyesi, çocuk ve yetişkinlerin ücretsiz yararlanabileceği kültür ve sanat kursları için kayıt almaya başladı. Kültür ve sanat kursları kayıtları 15 Eylül’de sona erecek.

Gündem 14.08.2024 10:52:57 0
Kültür ve sanat kurs kayıtları başladı

Kızıltepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün çocuk ve yetişkinleri sanatla buluşturmak amacıyla kültür ve sanat kurslarının yeni dönemin kayıtlarını almaya başladı. Kızıltepe Belediyesi Gençlik Merkezi’nde verilecek kurslar çok geniş bir yelpazede olacak. Sanatın ve eğitimin her zaman destekçisi olan Kızıltepe Belediyesi’nin ücretsiz olarak vereceği kurslara katılacak vatandaşlar, yetişkin ve çocuk kategorileri olmak üzere üç branşta eğitim alma imkanı yakalayacak. 8 – 14 yaş aralığı ile 15 yaş ve üzerini kapsayacak iki kategoride halk oyunları, 15 yaş ve üzeri gençler için erbane ve 8-13 yaşları arasında çocukları kapsayan yaratıcı drama kursları için başvurular alınacak. Çocuk ve yetişkinler için verilecek olan kurslar 15 Ağustos’tan itibaren kayıt yaptırabilecek. Kayıtlar 15 Eylül’de sona erecek.

Sanatsal yeteneklerini geliştirmek ve yeni hobiler edinmek isteyen çocuk ve gençlere, kurslara katılarak alanında uzman isimlerden sanat eğitimleri alabilecek. Her yaştan sanatsevere hitap edecek kurslara katılan çocuk ve gençlerin sanatla iç içe bir dönemi geçirmesi hedefleniyor.


Anahtar Kelimeler: kültür ve sanat kurs kayıtları başladı