Mahalle ziyaretleri sürüyor

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, Ersoylu Mahallesini ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi, yapılacak çalışmalara ilişkin istişarelerde bulundu.

Gündem 1.08.2022 18:07:11 0
Mahalle ziyaretleri sürüyor

Her hafta bir mahalleyi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, bu haftaki durağı Ersoylu Mahallesi oldu.

Mahalle muhtarı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kalkan ile birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Çam, mahalle ziyaretlerinin süreceğini belirtti.

“Ersoylu Mahallemiz de hak ettiği hizmete en kısa sürede kavuşacak”

Kaymakam Çam, “Bugün Ersoylu Mahallemizdeyiz. Muhtarımız, Belediye Başkan Yardımcımı ve teknik ekibimizle beraber incelemelerimizi yaptık. Ersoylu Mahallemizde yaptığımız çalışmaları inceledik ve bundan sonraki çalışmalarla ilgili çeşitli istişarelerde bulunduk. İnşallah muhtarımızla birlikte vatandaşlarımızdan gelen istek ve talepleri göz önünde bulundurarak gerekli olan çalışmayı başlatacağız. 2022 yılının sonuna kadar hayatın olağan akışı içerisinde mahallemizi tozdan-çamurdan kurtaracağız. İnşallah Ersoylu Mahallemiz de hak ettiği hizmete en kısa süre içerisinde kavuşacaktır.” dedi.


Anahtar Kelimeler: mahalle ziyaretleri sürüyor