Mardin 1969 Spor Başkanı Aşar'dan Süper Lig'e terfi eden Hakem Dursun'a tebrik

Mardin 1969 Spor Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar, A Klasman hakem kadrosuna terfi ederek Süper Lig müsabakalarında görev almaya hak kazanan Mardinli Hakem Yunus Dursun’u tebrik etti.

Spor 6.01.2023 22:07:08 0
Mardin 1969 Spor Başkanı Aşar

Mardin için gurur verici bir gelişme olduğunu belirten Rıdvan Aşar, “Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, ilk kez merkezi olarak Riva’da düzenlenen Devre Arası Hakem ve Gözlemci Terfi Kursların ardından yapılan değerler sonucu Mardinli hakem Yunus Dursun Süper Lig ve TFF 1. Lig’de görev yapmaya hak kazandı. Devre Arası Hakem ve Gözlemci Terfi Kursların ardından yapılan değerlemenin sonucunda Mardinli hakem Yunus Dursun Süper Lig ve TFF 1. Lig’de görev yapmaya hak kazandığını gururla öğrendik. İlimizi ve bölgemizi gururlandıran Yunus Dursun hocamızı tebrik eder; şimdiden görev alacağı Süper Lig maçlarında ve FİFA kokartı yolunda başarılar dilerim.” dedi.

Mardin’de gençlerin yetenekleriyle çok güzel yerlere gelebileceğinin bir kez kanıtlandığını vurgulayan Aşar, “Bu gelişme bizi çok sevindirdiği kadar yeni yetişen gençlerimiz için de rol model olmuş oldu. Her zaman söylediğimiz gibi şehrimizde spor alanında tesisleşme problemi çözüldüğü takdirde Türk sporuna daha çok hakem ve sporcu armağan edilebileceğine inanıyorum.” diye konuştu