Mardin 1969 Spor güç depoluyor

Kırmızı-lacivertlilerin, Erzurum'un Palandöken  ilçesindeki Yüksek İrtifa Tesisleri'nde, teknik direktör Ulaş Ulusan yönetiminde gerçekleştirdiği antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Spor 31.07.2024 16:10:07 0
Mardin 1969 Spor güç depoluyor

Mardin 1969 Spor’un 15 gün sürecek Erzurum kampında dün de yoğun bir tempo vardı. Kırmızı – lacivertli futbolcular kondisyon çalışmasının ardından taktik çalışma gerçekleştirdiler. Çalışmada tüm tüm futbolcular yer aldı. Kırmızı – lacivertliler  çalışmalarına bugün de devam edecek.



Kırmızı-lacivertlilerin, Erzurum’un Palandöken  ilçesindeki Yüksek İrtifa Tesisleri’nde, teknik direktör Ulaş Ulusan yönetiminde gerçekleştirdiği antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular, denge, koordinasyon ve dar alanda pas çalıştı. Kırmızı – lacivertli ekibin idmanları oldukça yoğun tempoda geçiyor. Günü çift idmanla çalışan futbolcular kamp süresince hazırlık maçları da yapacak.

Takımda genç futbolcuların istek ve azmi teknik ekibin yüzünü güldürüyor. Kampı değerlendiren Ulaş Ulusan, “Sezon yapılanması kapsamında kaliteli bir kadro kurmak için yönetimimiz ve transfer komitemiz çalışmalarını sürdürüyor. Biz de 20 günden beridir sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İdmanlarımız oldukça tempolu geçiyor. Sezonun yüklenmesi için bu idmanlar önemli. Genel anlamda kampımız iyi gidiyor. İki kampımız da istediğimiz gibi geçti.  Kamp sürecinde hazırlık maçları da yapacağız. Bütün futbolculara süre vererek eksik yönlerimizi göreceğiz. Bu yünde çalışmalar yapacağız.” dedi.


Anahtar Kelimeler: mardin 1969 spor güç depoluyor