Tarih: 13.08.2024 09:45

Mardin 1969 Spor teknik direktörü Ulaş Ulusan: İnşallah sezon sonu ipi biz göğüsleyeceğiz

Facebook Twitter Linked-in

Mardin  1969 Spor Teknik Direktörü Ulaş Ulusan, takımın yeni trasferi ve yeni kaptanlarından Ahmet Teker ve kaptan Gencay Erten kulübün instagram sayfasında açıklamalarda bulundu.

“Sezon başı olması itibariyle yoğun tempoda çalışıyoruz”

Yoğun tempoda çalıştıklarını söyleyen Ulaş Ulusan, oyuncularının bu tempoya iyi şekilde ayak uydurduğunu belirtti. Ulusan, “Yeni sezon hazırlıklarımız 15 Temmuz’da Mardin’de başladı. Şimdi de Erzurum’da devam ediyor. Sezon başı olması itibariyle yoğun tempoda çalışıyoruz. Oyuncularım bu tempoya iyi ayak uydurdular. Yeni transferlerimizi de gerçekten karakter ve futbolculuk anlamında üst seviyede insanlar. Bu hazırlık sürecinde de bu karakterlerini gösterdiler. Eski oyuncularımız ve hocalarıyla birlikte uyum içerisindeler. Bu uyum sezon boyunca devam edecek.” dedi.

“Şuan transfer gerekmiyor”

35 kişilik bir oyuncu grubuna sahip olduklarını belirten Ulaş Ulusan, “Gençlerimizle birlikte 35 kişiyiz. Şuan için transfer hedefimiz yok. Ama transfer bitene kadar yapacağımız hazırlık maçlarıyla eksik gördüğümüz alanları yönetime sunup transfer yapabiliriz. Ama şuan için çok kalabalığız. Şuan transfer gerekmiyor.” açıklamasını yaptı.

“Şampiyonluğu hedefleyen birçok takım var”

Güçlü bir kadro kurduklarını kaydeden Ulusan, “Bu sezondan beklentimiz  taraftar, yönetim, oyuncular, teknik heyet net hedefimiz şampiyonluktur. Fikstür anlamında grubumuzda çok zorlu rakipler var, şampiyonluğu hedefleyen birçok takım var. Diğer takımlar kendilerine göre çok güçlüler. 3. Lig çok koşan, mücadele eden  genç oyuncuların ligi. Rakiplerimizin birçoğu bu şekilde. Rakiplerimize bu kolay veya bu zordur diye bakmıyoruz. Bütün rakiplerimizi yada oynayacağımız maçlara final havasında bakıyoruz. Bütün oyuncularımıza bu şekilde konuşuyoruz. İnşallah sezon sonu ipi biz göğüsleyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Mardin taraftarına hem övgü hem rica

Mardin taraftarına de övgüler yağdıran Ulaş Ulusan, “Geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde Mardin taraftarıyla tanıştım. Stada geliyorlar ve ateşli bir taraftar. Bu yılda stadı tam dolduracaklarına inanıyorum. Mardin taraftarı, camiası daha önce üst ligleri gördükleri için 3 lig onlara dar geliyor. İnşallah onların ait olduğu üst lige çıkarak onlara armağan edeceğiz. Lig uzun bir maraton, 30 maç var. Elbette düşmeler olacaktır. Ama sürekli takımlarının yanında olup takımlarını desteklesinler. Bu benim ricamdır. Gerçek taraftar her koşulda takımının yanında olan taraftardır. Mardin halkı da bu şekildedir. Bize inansınlar, benim onlardan ricam budur. ” ifadelerini kullandı.

Takımın yeni transferlerinden Ahmet Teker daha önce çok şampiyonluklar  yaşadığını ifade ederek “Her şampiyonluğun hikayesi benim için farklıydı. Ama bu sene kendi memleketimin şampiyonluğu için çalışacağım. Yani bu hikaye benim için çok farklı olacak. Hazırlıklara gelecek olursak çok sıkı ve yoğun bir tempoda  çalışıyoruz.” dedi.

Takım kaptanı Gencay Erten de hazırlık sürecinin çok güzel geçtiğini ifade etti. Erten güzel bir aile ortamı oluşturduklarını söyleyerek bu ortamı lige kadar sürdüreceklerini vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —