Tarih: 29.08.2024 09:57

Mardin 1969 Spor’da iki transfer birden

Facebook Twitter Linked-in

TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele edecek olan Mardin 1969 Spor 2024-2025 sezonu ilk resmi maçına 8 Eylül Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Niğde Belediye Spor ile çıkacak. Ligin başlamasına sayılı günler kala kırmızı lacivertliler iki transfer daha yaptı.

Ada Çınar Asil

Kırmızı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada gelecek vadeden 18 yaşındaki file bekçisi Ada Çınar Asil ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Yapılan açıllamada “Boluspor altyapısında yetişen genç file bekçisi Ada Çınar Asil ile 3 yıllık sözleşme imzaladığımızı kamuoyuna duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Genç ve dinamik bir takımın parçası olan Ada Çınar’a hoş geldin diyor ve Mardin 1969 Spor bünyesinde nice başarılara imza atmasını diliyoruz.” denildi.

Fırat Şaşi

Mardin 1969 Spor Fırat Şaşi’yi Erzurumspor’dan bir yıllığına kiraladıklarını belirterek “Erzurumspor ile 1 yıllık kiralık anlaşmamız neticesinde, genç stoper Fırat Şaşi’yi Kırmızı Lacivert renklerimize bağlayan imzalar atıldı. Hoş geldin Fırat! yolun sonu şampiyonluk olsun.” ifadelerine yer verildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —