Mardin 1969 Spor’da yeni sezon kombine fiyatları belli oldu

Mardin 1969 Spor, 2024-2025 sezonu kombine fiyatlarını açıkladı. En yüksek fiyatlı VİP kombine 50 bin TL’den satılırken en düşük ise Maraton kombine 2 bin TL’den satışa çıktı.

Gündem 24.08.2024 10:21:20 0
Mardin 1969 Spor’da yeni sezon kombine fiyatları belli oldu

Kırmızı lacivertli takımın Mardin 21 Kasım Şehir Stadında sezonluk kombine kartları satışa sunuldu. Mardin 1969 Spor’dan yapılan açıklamada en yüksel VİP  kombine 50 bin, kapalı tribün kombine 7 bin, Maraton  tribün 2 bin TL olarak belirlendi.

Konuya ilişkin yönetim kurulundan yapılan açıklamada   “Değerli Mardinli hemşehrilerimiz, sevgili taraftarlarımız; Mardin’in tarihi, kültürü ve zenginliği ile ne kadar övünsek azdır. Ancak bu zenginlik, Mardin 1969 Spor’un sahadaki duruşuyla taçlanır. Bu sezon, Mardin’in ruhunu tribünlerde yansıtmak ve şehrimizin birlikteliğini göstermek için kombine kartlarımızı satışa sunduk. Her bir kombine kart, Mardin’in güçlü sesinin stadyumda yankılanması demektir. Bu kart, sadece bir maç bileti değil; köklü tarihimize, değerlerimize ve geleceğimize sahip çıkmanın bir sembolüdür. Hep birlikte daha büyük zaferlere koşmak, şanlı bayrağımızı daha yükseklere taşımak için bu sezon tribünlerde yerimizi alalım. Gelin, Mardin’in gücünü ve birliğini hep birlikte gösterelim. Kombine kartlarımızla takımımıza destek olalım, şehrimizi gururlandıracak başarıların bir parçası olalım. Unutmayın, her golde, her zaferde sizin sesiniz yankılanacak, Mardin’in sesi yükselecek!
Mardin 1969 Spor’un büyük ailesine katılmak için seni tribünlere bekliyoruz. Birlikte daha güçlü, birlikte daha büyük başarılara! Haydi Mardin kenetlen, takımını yalnız bırakma! Saygılarımızla.” ifadelerine yer verildi.