Mardin 1969 Spor’dan ‘asılsız’ haberlere ilişkin açıklama

Mardin 1969 Spor Yönetim Kurulu, kulüp ile ilgili ortaya atılan asılsız söylenti ve haberlere ilişkin bir basın açıklaması yapıldı.

Spor 14.11.2022 21:25:39 0
Mardin 1969 Spor’dan ‘asılsız’ haberlere ilişkin açıklama

Mardin 1969 Spor ‘dan yapılan açıklama ortaya atılan iddialara itibar edilmemesi gerektiği belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

“Sevgili Mardin 1969 Spor’a gönül verenler kulübümüz ile ilgili ortaya atılan iddialara lütfen itibar etmeyiniz. Teknik Direktörümüz Cevdet Uzunköprü ve teknik ekibinin işine son verildiği veya istifa ettiği   şeklindeki söylentiler gerçeği yansıtmamaktadır. Hocamızın kendine ve takımına inancı olduğunu  biliyoruz. Başkanımız ve yönetimimizin hocaya olan inancı da tamdır.

Mardin 1969 Spor  bugün itibariyle ligde belki kötü sonuçlar almış olabilir. Kulüp içinde bunun değerlendirilmesi yapılıyor. Takımımız bu zor günleri geride bırakacak güce ve dirayete sahiptir.  Yönetim kurulu olarak  Mardin 1969 Sporumuzu üst liglere taşımak için çalışmaya devam edeceğiz.

Yönetim Kurulumuzun her koşulda Mardin 1969 Sporun hakkını ve menfaatlerini koruyacağını kimsenin şüphesi olmasın. Yönetimimiz, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve Mardin 1969 Spor’un cefakar taraftarı daha çok kenetlenerek yarınlara daha çok umutla bakacaktır.”