Mardin Artuklu Üniversitesi Adana’dan 11 Altın madalya ile döndü

Kent mutfağı ile sokak lezzetlerinin dünyaya tanıtılmasının amaçlandığı Uluslararası Adana Lezzet Festivali kapsamında Üniversiteler arası Genç Şefler Ekip yarışması düzenlendi.

Yaşam 12.10.2022 09:52:11 0
Mardin Artuklu Üniversitesi Adana’dan 11 Altın madalya ile döndü

Yarışmaya Mardin Artuklu Üniversitesi de Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde öğrenim gören 11 kişilik takımıyla katıldı.

Adana Lezzet Festivali Genç Şefler Ekip Yarışması Şampiyonu Mardin Artuklu Üniversitesi
Hazırladıkları yemekler ve performanslarıyla bütün üniversite kiplerini geride bırakan Mardin Artuklu Üniversitesi yarışmanın şampiyonu oldu.


Yarışmanın sonunda düzenlenen törenle Mardin Artuklu Üniversitesini temsil eden 11 kişilik takımda yer alan Mardin Artuklu Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine altın madalyaları ve ödülleri verildi.


Adana’dan Şampiyon olarak dönen öğrencilerini tebrik eden Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, şehrimize ve üniversitemize bu başarıyı kazandıran Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimi ve öğrencileri yetiştiren hocalarımı gönülden kutluyorum diyerek başarılarından dolayı kendilerine teşekkür etti.