MARDİN KIZILTEPE MASTERLER TURNUVAYA GALİBİYETLE BAŞLADI

Antalya da Sueno otelde düzenlenen 16 .Masterler Bingöl özel futbol turnuvasında mücadele eden Mardin Kızıltepe masterler takmı turnuvaya galibiyetle başladı ilk maçta rakibi Kosava Masterleri 1-0 mağlup etti

Spor 17.10.2024 14:33:48 0
MARDİN KIZILTEPE MASTERLER TURNUVAYA GALİBİYETLE BAŞLADI

Antalya da Sueno otelde düzenlenen 16 .Masterler bingöl özel futbol turnuvasında mücadele eden Mardin  Kızıltepe masterler takmımı turnuvaya galibiyetle başladı   turnuvaya katılan 50 yaş grubu futbol takımı turnuvada üstün bir futbol ortaya koyarak Kosova masterler takımını 1-0 yendi, Kızıltepe de kendini ıspatlamış eski futbolcuların oluşturduğu takımda hedef şampiyonluk ilk maçta galibiyeti Sedat ın attığı golle elde eden takımda moraller üst düzeyde.

Kızıltepe Mardin Masterler başkanı Süleymen Kadak "Kızıltepe Mardin Masterlar Ailesi olarak 2018 den bu yana turnuvalara katılıyoruz .Bu turnuvalarda hem sahada sergilediğimiz centilmenlik hem de aldığımız 4 şampiyonluk ile ilimizi en güzel şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz .
Bu yıl Bingöl özel adına düzenlenen Atatürk Bahar Turnuvasına da kentimizi en güzel şekilde temsil etmek için katılım gösterdik. 
6 ülke ve 32 şehirden 52 takımın katılımı ile organize edilen turnuvanın 50 yaş grubunda Şampiyon olarak kentimize bir kupa daha getirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz . Şampiyon olmanın yanında saha içi ve saha dışında sergilediğimiz centilmenlik ile turnuvaya katılan takımların övgüleri  ile bir kat daha mutlu olduk . dedi