Mardin Valisi Demirtaş, sel bölgesini inceledi

HABER SELMAN GÜNEŞ

Gündem 14.04.2023 11:19:49 0
Mardin Valisi Demirtaş, sel bölgesini inceledi

Mardin’in Nusaybin ilçesinde Beyazsu Deresi’nin taşması sonucu sel felaketinin yaşandığı bölgede incelemelerde bulunan Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, açıklamalarda bulundu. Demirtaş, “İlk günden itibaren ilgili tüm kurumlarımız sahada yoğun şekilde çalışmaktadır. Rabb’im ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun.” dedi.

 

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş,  Nusaybin ilçesinde Beyazsu Deresi’nin taşması sonucu sel felaketinin yaşandığı bölgede incelemelerde bulunarak, arama kurtarma ve hasar tespit çalışmaları hakkında görevlilerden bilgi aldı. İncelemeler sonrasında Demirtaş, kendi sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Demirtaş şunları söyledi: “Yoğun yağış sonrası; Beyaz Suda yaşanan su baskınından etkilenen alanda ilgili kurum yetkililerimiz ile incelemelerde bulunduk. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. İlk günden itibaren ilgili tüm kurumlarımız sahada yoğun şekilde çalışmaktadır. Rabb’im ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun.”