Mardin vekilleri Tarım ve Orman Bakanı ile görüştüler

AK Parti Mardin Milletvekilleri Faruk Kılıç ile Muhammed Adak Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret ederek Mardin’in tarım, orman ve su işleri ile ilgili talep ve yatırımları üzerine görüşmede bulundular.

Politika 1.09.2023 15:23:53 0
Mardin vekilleri Tarım ve Orman Bakanı ile görüştüler

Yapılan görüşmede Mardin Milletvekilleri özellikle Mardin’in sulama projeleri ve GAP Projesinin en kısa sürede bitirilmesi konusunda taleplerini Bakan Yumaklı’ya ilettiler.

Bakan ziyareti hakkında açıklamada bulunan AK Parti Mardin Milletvekilleri Faruk Kılıç ile Muhammed Adak, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret ettiklerini paylaşımında bulunarak, Ziyaret esnasında özellikle Mardin’in sulama projeleri ve GAP Projesinin en kısa sürede bitirilmesi konusunda taleplerini bakan Yumak’lıya ilettiklerini ifade ederek ” Bakan da zaten bu konuların öncelikleri olduğunu ifade ederek, gerekli adımları attıklarını söyledi.

Bakan ziyareti ile ilgili olarak AK Parti Mardin Milletvekilleri Faruk Kılıç ile Muhammed Adak sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada, “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’’yı ziyaret ederek şehrimizin; tarım, orman ve su işleri ile ilgili talep ve yatırımları üzerine istişarelerde bulunduk. İlgilerinden dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz. “Dediler.