Mardin İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünden proje denetimleri yapıldı

Mardin İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü iç işleri bakanlığı tarafından kabul edilen projelerin denetimleri sürüyor.

Gündem 18.03.2021 09:45:00 0
Mardin İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünden proje denetimleri yapıldı

Mardin Trabzon Kardeşlik Derneği’nin İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından kabul edilen “Genç yeteneklerin büyük hedefi” projesinin kabul edilmesinin ardından İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından denetimi yapıldı.

Mardin İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Salih Nergiz ve Proje biriminden Fatma Işıker Mardin Trabzon Kardeşlik Derneğine gelerek burada proje durumunu yerinde inceledi.

Proje incelemesi sırasında Dernek Başkanı İbrahim Aydın ve Proje koordinatörü Adnan Koçhan tarafından bilgilendirmeler yapıldı.


Konuya ilişkin bir açıklama yapan Mardin Trabzon Kardeşlik Derneği Başkanı İbrahim Aydın projenin hayırlara vesile olmasını dileyerek şunları söyledi:

“Amacımız gençlerimizin bu tür projelerle yetenekleri sergilemelerini sağlamaktır. Bu gençlerimiz proje kapsamında eğitimler verilecektir. Bu eğitimler sonrasında bu gençlerimizi Trabzon’a götüreceğiz.  Gençler Trabzon’da çeşitli alt yapı takımlarıyla maç yapacak.  Trabzon’un stadı ve şehrin tarihi ve turistik yerleri gezilecektir. İnşallah gençlerimize faydalı olacağız. Onlara imkan veren başta içişleri Bakanlığımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.