Mardin’de Eğitimlerini Tamamlayan Hafızlar Çanakkale-Bursa Gezisine Gönderildi

Mardin Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve İl Müftülüğü iş birliğinde, Mardin’de eğitimlerini tamamlayarak Hafızlık icazeti alan öğrenciler, kültür gezileri kapsamında Çanakkale-Bursa gezisine gönderildi.

Eğitim 3.01.2024 22:48:32 0
Mardin’de Eğitimlerini Tamamlayan Hafızlar Çanakkale-Bursa Gezisine Gönderildi

Mardin Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve İl Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayarak ve hafızlık tacı giyen öğrencilere yönelik kültür gezileri kapsamında Çanakkale-Bursa Gezi programı düzenledi.

Hafızlık tacı giyen Hafızlar, Mardin Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı Gençlik Merkezinde bir araya geldi.  Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanı Abdurrahman Şahin’in yaptığı bilgilendirmenin ardından öğrenciler, başlarında sorumlu Hocaları ile araçlara bindiler.

Hafızlar, gezi programı kapsamında Çanakkale’de başta Şehitlik olmak üzere dini, tarihi ve kültürel mekanlar ziyaret edilecek.

Hafızlar, kültürel gezi programından dolayı Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Tuncay Akkoyun başta olmak üzere emeğe geçen herkese teşekkür ettiler.