Mardin’in gururu Aydın’a Avrupa’da jürilik görevi

Kı­zıl­te­pe’nin kuaförlük alanındaki renkli kişiliği ve kazandığı ödüllerle ilçesini gururlandıran Yusuf Aydın, uluslararası alanda yapılan organizasyonda juri üyesi oldu.

Yaşam 23.05.2024 14:18:14 0
Mardin’in gururu Aydın’a Avrupa’da jürilik görevi

Kı­zıl­te­pe’nin kuaförlük alanındaki renkli kişiliği ve kazandığı ödüllerle ilçesini gururlandıran Yusuf Aydın, uluslararası alanda yapılan organizasyonda jüri üyesi oldu. 

Geç­ti­ği­miz yıl­lar­da Kı­zıl­te­pe’nin başarılı  ku­aförü Yusuf Aydın’ın Dünya şam­pi­yo­na­sı ba­şa­rı­la­rı ile göğ­sü­mü­zü ka­bart­mış­tı. Bölge hal­kı­nın ve şeh­rin gu­ru­ru olan Aydın ba­şa­rı­la­rı ara­sı­na yeni bir ba­şa­rı daha ek­le­di 9-12 Mayıs Ta­rih­le­ri Ara­sın­da Euro­cup Turkey & Tür­ki­ye Ber­ber­ler, Ku­aför­ler ve Gü­zel­lik İşlet­me­ci­le­ri Fe­de­ras­yo­nu iş bir­li­ğin­de An­tal­ya Oran­ge Co­untry otel­de 23 ül­ke­nin ka­tı­lım sağ­la­dı­ğı ulus­la­ra­ra­sı are­na­da “Jü­ri­lik” gö­re­vi aldı

Aydın, “Genç ye­te­nek­le­re öncü ol­ma­yı biz­le­rin ba­şa­rı öy­kü­le­ri gibi her mes­lek­ta­şı­mı­zın bir ba­şa­rı öy­kü­sü­nün ol­ma­sı­nı he­def­li­yo­ruz.” dedi.
Aydın sözlerini şöyle sürdürdü: Bir çok ül­ke­den gelen mes­lek­taş­la­rı­mız ile aynı sah­ne­yi pay­laş­ma­nın gu­ru­ru­nu ya­şı­yor ve böy­le­si­ne kap­sam­lı bir or­ga­ni­zas­yo­nun ül­ke­miz­de ger­çek­leş­me­si de biz­le­ri ay­rı­ca mutlu et­miş­tir.”

Şim­di­ler­de yep­ye­ni pro­je­ler ile sek­tö­re yön ver­me­ye ha­zır­la­nan Aydın, he­ye­ca­nı­mı­za ortak ola­cak tüm mes­lek­taş­la­rı­mı­za te­şek­kür edi­yo­ruz di­ye­rek söz­le­ri­ni ta­mam­la­dı.