Mardin’in yeni stadı böyle olacak

2024 yılı için yatırım programına alınan Mardin Stadyumunun proje sözleşmesi yapıldı. İhaleden hemen sonra ilk temel atma töreni yapılacak.

Spor 10.11.2023 15:10:27 0
Mardin’in yeni stadı böyle olacak

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla yatırım programına alınan Mardin Şehir Stadyumu için Proje Sözleşmesi imzalandı. 2024 yılı içerisinde yapımına başlanacak stadyumun 15 bin kişilik olacağı öğrenildi.

Sosyal medya hesabından yapılacak stadyumun fotoğraflarını paylaşan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, “Mardin Stadyumu’nun şehrimize kazandırılması nedeniyle, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın Bak’a, Hemşehrimiz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Prof.Dr. Vedat Işıkhan’a ve Milletvekillerimize şükranlarımı arz ediyorum. Şehrimize Hayırlı Olsun.” dedi.

Konuya ilişkin sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, ” Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla; yatırım programına alınan Mardin Stadyumun proje sözleşmesi yapıldı. Her alanda olduğu gibi Gençlik ve Spor alanında da Mardin’imize katma değer sağlayacak projeleri bölgemize kazandırmaya devam ediyoruz. Güzel Mardin’imize yapılacak bu modern stadyumunun hayırlı olmasını temenni ediyorum.


Anahtar Kelimeler: mardin’in yeni stadı böyle olacak