MARSİAD Mardin İl Başkanı Ziya Demirkaya'dan delegelere teşekkür

Marsiad Mardin İl Başkanı Mehmet Ziya Demirkaya, delege seçiminde sigorta sektöründe çalışanlara ortaya koydukları katkı nedeniyle yayınladığı mesajla teşekkür etti.

Gündem 8.07.2023 12:17:11 0
MARSİAD Mardin İl Başkanı Ziya Demirkaya

Marsiad Başkanı Mehmet Ziya Demirkaya, mesajında seçim gündemi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Öncelikle çalıştıkları sektörde ortaya koydukları emek ve katkılar nedeniyle teşekkür eden Başkan Demirkaya, sizlerle ilgili kullandığım sözlerin yüreğimin derinliğinden gelen bir inanç ve samimiyetin ürünü olduğunu ifade etmek istiyorum, diye konuştu.

Demirkaya mesajının devamında meslektaşlarına önerilerde bulundu ve  “Döktüğün beton toprağın altında kalsa bile işin  güzel olmalı, başkası övmese de işini iyi yap, başkası görmese de, işini iyi yap bu senin kazancının karşılığı değil karakterinin yansımasıdır” sözleriyle konunun önemine vurgu yaptı.

Bu şiarla yola çıktıklarının altını çizen Demirkaya “karakterli ve düzgün insanlarla kurduğumuz Marsiad Derneğimizi her bir üyemizi birer aile ferdi görerek, çoğulcu, katılımcı ve eşitlik ilkelerini esas alarak bugünlere getirdik.” dedi.

Demirkaya, “Mardinimizin her köşesinden her ilçesinden katılım görmüş ve saygı ve saygı dolu kocaman bir aile olmayı başarabilmiş ve bireysel fayda düşünmeden aile olmayı amaçlayıp derneğimizi kurmaya çalıştık “ diyen Demirkaya sözlerini   “Bizden desteğini bir an bile esirgemeden gece gündüz demeden yanımızda duran değerli abilerime yol arkadaşlarıma seçim sürecimiz boyunca yönetimde işini layıkıyla yapmaya çalışan yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarıma ve en önemlisi bir dernek üyeliğinden ziyade bir aile bireyi gibi davranan siz değerli üyelerimize minnetttarım.” şeklinde konuştu.