Tarih: 15.08.2024 12:25

MARSU, Mahallelerde Kanalizasyon Altyapısı İhtiyaçlarını Gidermeye Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) Genel Müdürlüğü, “Mardin İli Muhtelif İlçelerde Fosseptik Yapıları ve Kanalizasyon Şebekeleri” projesi kapsamında, kentin birçok mahallesinde kanalizasyon altyapı çalışmalarına devam ediyor.


Vatandaşların istek ve taleplerini dikkate alarak, imkanlar dahilinde yatırımlarını sürdüren MARSU Genel Müdürlüğü, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerin eksikliklerini tek tek çözüme kavuşturuyor. Bu kapsamda yürütülen “Mardin İli Muhtelif İlçelerde Fosseptik Yapıları ve Kanalizasyon Şebekeleri” projesi ile ihtiyaç duyulan mahallelerde kanalizasyon altyapısı çalışmaları hızla sürüyor.

Yürütülen proje kapsamında, Kızıltepe ilçesine bağlı Ersoylu, Ilıcak, Turgut Özal ve Tepe Mahallelerinde 7 bin metre uzunluğunda; Derik ilçesine bağlı Tepebağ, Söğütözü ve Bahçelievler Mahallelerinde ise 5 bin metre uzunluğunda, muhtelif çaplarda kanalizasyon şebekesi döşeme çalışmaları tamamlandı. Ayrıca, Derik ilçesine bağlı Kovalı Mahallesi’nde 1000 metre uzunluğundaki kanalizasyon şebekesi döşeme çalışmaları da bitme aşamasına geldi.
Proje, yatırım programına uygun olarak, diğer ilçelere bağlı mahallelerin talepleri dikkate alınarak devam etmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —