Mazıdağı İlçesi yeni ilçe terminaline yakında kavuşuyor

Mazıdağı Belediyesi tarafından ilçe terminali olarak kullanılması için proje kapsamına alınan ilçenin eski Sanayi Sitesi’nde yıkım çalışmasına başlandı.

Gündem 1.07.2024 12:31:32 0
Mazıdağı İlçesi yeni ilçe terminaline yakında kavuşuyor

Mazıdağı Belediye Eşbaşkanları Kudret Uçuk ve Hamdin Demir, 31 Mart yerel seçimlerinde söz verdikleri gibi seçim sonrası hayata sokmak istedikleri projelerinin çalışmalarına başladı. Seçim projelerinden biri olan ilçenin yeni terminale kavuşması için çalışmalarına başlayan eşbaşkanlar Uçuk ve Demir, çalışmalar kapsamında ilçe terminali olarak kullanılması için proje kapsamına alınan ilçenin eski Sanayi Sitesi’nde yıkım çalışmasına başladı. Yıkım çalışması sonrası hazırlanacak proje ile ilçeye yeni bir görünüm sağlaması beklenen yeni ilçe terminaline ilişkin eşbaşkanlar Uçuk ve Demir, “Şuan ilçemizin mevcut bir terminali olmadığı için hem vatandaşlarımız hemde şehirler arası taşıma kooperatifi yapan şirketlerimiz mağdur olmaktadır. Bunun içinde ilk önce bu projemize başladık. Bu projeyle herkesin talebini karşılayan ilçemizin yeni bir terminali olacaktır” dedi.

 

Eşbaşkanlar Uçuk ve Demir, sözlerinin sonunda da vatandaşların sabır ve duyarlılığına ilişkin teşekkürlerini belirterek imkanlar çerçevesinde söz verdikleri tüm projeleri hayata geçireceklerini kaydetti.