Mazıdağı/İftar Programı

İçişleri eski Bakanı Muammer Güler, Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından Mazıdağı İlçemizde düzenlenen iftar programına katıldı.

Gündem 16.03.2024 00:40:55 0
Mazıdağı/İftar Programı

Programda vatandaşlara hitap eden Vali Tuncay Akkoyun vatandaşları Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ederek; "Ramazan ayının inancımızda ve kültürümüzde çok önemli bir yeri var. Bu ay, aziz milletimizin özünde var olan, gönül zenginliğini yansıtan hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma gibi toplumsal hayatımızı daha da anlamlandıran, güzel duygularımızı ön plana çıkarmaktadır" ifadelerinde bulundu.

 İftarda, sanatçı Talha Bora Öge'nin Şiir ve İlahi dinletisi gönülleri mest etti.  Tuncay Akkoyun iftar sonrası vatandaşlarla hasbihal ederek talep ve önerilerini dinledi.

 İftar programına ayrıca; Mazıdağı Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Görmüş, Vali Yardımcısı Muhammed Taha Canpolat, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Eroğlu, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları Yöneticileri, Kamu Kurum ve Kuruluş Yöneticileri ile vatandaşlarımız katıldı.
 


Anahtar Kelimeler: mazıdağı/iftar programı