Tarih: 28.06.2024 18:13

Mazıdağı’nda 350 kişi istihdam edilecek

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart yerel seçimler sonrası yerel yönetim anlayışı ile hizmete başlayan Mazıdağı Belediye Eşbaşkanları Kudret Uçuk ve Hamdin Demir, gençlerin gelişimi ve yeni istihdam alanlarını açmak için hergün yeni bir projeye imza atmaya devam ediyor. Yerel seçimler sürecinde sıraladıkları tüm projeleri yavaş yavaş hayata geçirmeye çalışan eşbaşkanlar Uçuk ve Demir, 350 kişiyi istihdam edecek kurulum aşamasında ki tekstil fabrikasını da en kısa zamanda hizmete açacaklarını belirtti.

 

“İlçenin ilk tekstil fabrikası ile üreten güçlü bireyler yetiştireceğiz”

İlçeyi adeta bir cazibe yeri yapmaya niyetli olan eşbaşkan Kudret Uçuk, açacakları tekstil fabrikasının ilçenin ilk tekstil fabrikasını olduğunu vurgulayarak “Yaklaşık 10 bin 500 dönüm üzerine kurulu 2 bin 500 kapalı alana ve 216 makine kapasitesine sahip kurulum aşamasında olan fabrikamız ile üreten güçlü bireyler yetiştireceğiz. ” dedi.

“Belediyecilik geleceği inşa etmektir”

Yerel yönetimlerin şimdiye kadar istihdam için herhangi bir inisiyatif almadığına vurgu yapan belediye eşbaşkanı Hamdin Demir ise tekstil fabrikasına ilişkin “Bizler bu ve benzeri çalışmalarımızla gençlerin önüne engel olan değil önlerini açan ve kolaylaştıran bir yol çizmekteyiz. Belediyecilik sadece yol ve kaldırım yapmak değildir. Ancak geriye dönüp baktığımızda belediyeler tüm mesailerini imar ve inşaat konularına harcamıştır. Belediyecilik şehirleri imar etmekten çok geleceği inşa etmektir. Biz bu anlayışla durmadan yılmadan çalışacağız” şeklinde konuştu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —