Mazıdağı'nda İlhameddin Belek’in seçim koordinasyon merkezine yoğun ilgi

AK Parti Mazıdağı Belediye Başkan Adayı İlhameddin Belek’in seçim koordinasyon merkezi vatandaşların uğrak noktası haline geldi.

Politika 20.02.2024 21:00:12 0
Mazıdağı

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında seçim koordinasyon merkezlerinde ki faaliyetlerin ardından vatandaşlar Mazıdağı Seçim Kooordinasyon Merkezi’ne yoğun ilgi göstermeye başladı.

AK Parti Mazıdağı Belediye Başkan Adayı İlhameddin Belek, “Seçim Kooordinasyon Merkezimize gelerek bizleri onure değerli Mazıdağı halkına yürekten teşekkür ediyorum. Hizmet ve icraatları ilçemize, vatandaşlarımıza kazandırmanın heyecanı içerisinde çalışmalarımızı her an sürdürüyoruz. Bizlere gösterilen ilgi ve teveccühe layık olmak için elimizde gelen her şeyi yapmanın gayretinde olacağız.”

Başkan adayı İlhameddin Belek, “İlçemizin kanayan yarası olan alt yapı problemini kökten çözüme kavuşturacak modern bir altyapı kuracağız. Temizlik ve park bahçe hizmetlerini en üst düzeye çıkaracağız. Bununla birlikte çocuklarımız ve gençlerimiz için eğitim ve sosyal alanlarda birçok yatırımlar yapacağız. Mazıdağı’nı cazibe merkezi haline getirerek turistlerin uğrak yeri haline gelmesi için elimizden gelen her gayreti göstereceğiz. Son olarak vatandaşlarımıza çağrım şudur. Gelin Mazıdağı’nın geleceği için birlikte çalışalım.”