Mehmet Vejdi Kahraman Erbaniler Futbol turnuvası takımlarını ziyaret etti

ERBANİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR

Spor 30.01.2024 13:39:47 0
Mehmet Vejdi Kahraman Erbaniler Futbol turnuvası takımlarını ziyaret etti

ERBANİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR

Kızıltepe yapılan turnuva tüm heyacanı ile devam ediyor bugün işadamı,siyasetçi ve kanaat önderi Mehmet Vejdi Kahraman turnuvayı takip etti Kahraman "Bugün Erbanî yardımlaşma ve dayanışma derneğinin koordinasyonunda yapılan halı saha futbol turnuvasında Erbanîlerin Dêrkosî ve Mehfelîtî kolları arasında yapılan maça davet edildim. Erban bölgesine bağlı köylerin gençlerinden meydana gelen bu turnuva,hem gençlerin birbirleriyle samimi ilişkiler kurmalarına, hem birlikte zaman geçirerek birbirlerini daha iyi tanımalarına vesile olmaktadır.

İnsanı bedenen ve zihnen sağlıklı bir bireye dönüştüren bu sportif faaliyetlerin bölgemizde daha çok yaygınlaşması ve birbirleriyle akraba olan gençlerimizin daha sıcak ve dostane ilişkiler kurmasının önünü açan bu etkinliği düzenleyen herkese teşekkür ederim.

Mardin’imiz de gençlerimizin katılım sağladığı ve kendi aralarında daha farklı sportif organizasyonlar kurarak daha çok sosyalleştiği ve kaynaştığı faaliyetilerin artmasını umut ediyorum.

Bunun için elimizden gelen desteği ve yardımı seferber etmeli ve insanların birlikte keyifli ve verimli zamanlar geçirmesini sağlamamız gerekir.

Biz büyük bir aileyiz ve aynı şehirde ortak bir yaşamı birlikte kuruyoruz. Birbirimize daha çok pas vermek, birbirimizin attığı gole sevinmek, birbirimizi centilmence karşılamak, birbirimizi muhabbetle kucaklamak için bir araya gelmekten başka bir çaremiz yok.

Çünkü biz bir araya gelince güzelleşiyoruz." şeklinde açıklamada bulundu