Mehmet Ziya Demirkaya güven tazeledi

Mardin Sigorta Acenteleri Derneği (MARSİAD) Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziya Demirkaya yeniden başkanlığa seçildi.

Gündem 29.02.2024 21:21:40 0
Mehmet Ziya Demirkaya güven tazeledi

Başkan Mehmet Ziya Demirkaya, “Mardin Ticaret ve Sanayi Odasında 29.02.2024 tarihinde yaptığımız Mardin Sigorta Acenteleri Derneği 2. Olağanüstü Genel Kurulumuzda, Oy birliğiyle çoğulcu bir katılım sağlayan bizlere güvenen, inanan ve destek olan tüm paydaşlarımıza yönetim kurulumuz adına şükranlarımı sunarım.” dedi.

Demirkaya sözlerini şöyle sürdürdü: “MARSİAD  kuruluşundan bu güne seçkin bir aile ortamı içerisinde sürecin bir parçası olarak aktif katılımınız, meslektaşlarımız arasında dayanışmayı ve iş birliğini artırarak meslek odamızın güçlenmesi için büyük önem taşımaktadır. Sorumluluğumuzun farkındayız. Destek ve katkılarınız, meslek odamızın geleceğini şekillendirme, üyelerimizin çıkarlarını koruma ve örgütlü mücadelemiz yolunda çok değerlidir. Bugüne kadar, nasıl ki bütün zorlukları mesleki dayanışmayla aştıysak, önümüzdeki süreçte de ihtiyaç duyulan dayanışma ilişkisini şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hayata geçirmeye kararlıyız. Her dönem olduğu gibi ortak paydamız mesleğimiz ve meslek örgütümüz olacaktır. Her gecen gün daha da güçlenerek yolumuza devam etmesini sağlayan tüm üyelerimize müteşekkiriz. Saygılarımızla.”

 

MARSİAD Olağanüstü Genel Kurulu sonucunda  oluşan Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Listesi şu şekilde:

YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELİKLERİENE
Sıra No Adı Soyadı Seçildiği Görev
1 Mehmet Ziya DEMİRKAYA Yönetim Kurulu Başkanı
2 Sedat DEMİRAT Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
3 Ahmet KARADENİZ Yönetim Kurulu Üyesi
4 Ceylan AYAZ Sekreter
5 Metin GÖKÇEN Yönetim Kurulu Üyesi
6 Fırat AKÇAY Yönetim Kurulu Üyesi
7 Şerif DÜZ Yönetim Kurulu Üyesi

DENETİM KURULU ASIL ÜYELİKLERİNE
Sıra No Adı Soyadı Seçildiği Görev
1 Şeyhmus SEZER Denetim Kurulu Başkanı
2 Ahmet KİNO Denetim Kurulu Asıl Üye
3 Fatih SOLCAN Denetim Kurulu Asıl Üye


Anahtar Kelimeler: mehmet ziya demirkaya güven tazeledi