Milletvekili Cengiz Demirkaya'nın köy ziyaretleri

AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, köy ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

Politika 22.06.2021 09:38:08 0
Milletvekili Cengiz Demirkaya

Demirkaya, Kızıltepe Ticaret Sanayi Odası Başkanı  Mahmut Dündar’ı Kızıltepe Konuklu Mahallesindeki evinde ziyaret etti. Ziyarete ilişkin konuşan Demirakya,  “Hacı Mahmut Dündar amcamızın meskeninde misafiri olduk. Nazik misafirperverlikleri ve istifade ettiğimiz kıymetli sohbetleri için Haci Mahmut Dündar amcamıza teşekkür ediyorum.

Demirkaya, “Kızıltepe ilçemiz Kaynarca (Tolık) Mahallesinde Haci Reşat Kılıç amcamız ile meskeninde bir araya gelerek sohbet ettik. Nazik misafirperverlikleri ve istifade ettiğimiz kıymetli sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Kızıltepe ilçemiz #Araköy (Tılnışır) Mahallesinde Mahalle Muhtarı Zeydan Karakuş’un misafiri olduk. Nazik misafirperverlikleri ve istifade ettiğimiz kıymetli sohbetleri için teşekkür ediyorum.

Kızıltepe ilçemiz Ziyaret Mahallesinde Mahalle Muhtarı Hamdullah Kureyşi ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sohbet ettik. Nazik misafirperverlikleri ve istifade ettiğimiz kıymetli sohbetleri için teşekkür ediyorum. Kızıltepe ilçemiz Hocaköy Mahallesinde Mahalle Muhtarı Mehmet Bayram ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sohbet ettik. Nazik misafirperverlikleri ve istifade ettiğimiz  kıymetli sohbetleri için teşekkür ediyorum. Kızıltepe ilçemiz Ziyaret Mahallesinde Bölgemizin alimlerinden Seyda Abdullah Akgüç’ün meskeninde misafiri olduk. Nazik misafirperverlikleri ve feyiz aldığımız kıymetli sohbeti için seydamıza teşekkür ediyorum” dedi.