Müslümoğlu ve Cengiz Ailelerin Mutlu Günü

Kızıltepe’de Müslümoğlu ve Cengiz Ailelerinin düğün törenleri yapıldı.

Gündem 12.03.2024 09:25:58 0
Müslümoğlu ve Cengiz Ailelerin Mutlu Günü

Şeddadi aşiret mensubu Güneydoğu Anadolu Mısır Üreticileri ve İşletmeciler Derneğı yönetim kurulu Başkanı Mehmet Hanifi Müslümoğlu’nun oğlu Sedat Müslümoğlu ile Barava aşiret mensubu Hamdullah Cengiz.ın kızı melek cengiz ile hayatların birleştirerek dünya evine girdiler.

Güneydoğu Anadolu Mısır Üreticileri ve İşletmeciler Derneğı Başkanı Mehmet Hanifi Müslümoğlu düğüne katılan herkese teşekkür ederek şunları kaydetti:

“Bu mutlu gününde davetliler Suruç, Urfa Ceylanpınar. Mardin Kızıltepe ve Türkiye’nin bir çok ilinden davetliler ve siyasi partı yöneticileri ile STK yöneticileri Basın mensupları büyük bir katılım oldu. Düğün salonunda Mevlüt Şerif okutuldu ve dualar yapıldı. Ardından geç saatler kadar görkemli ve mutlu geçen düğün oldu. Bu mutlu günümüzde Suruç tan Urfa dan Ceylanpınar da Mardin’den Kızıltepe’den gelen misafirler ve siyasi parti yöneticileri ve stk yöneticilerin basın mensupları  bu mutluluğumuza ortak olan tüm değerli dostlarımıza ve arkadaşlarımıza ve akrabalarımıza teşekkür etmeyi Borç biliriz. Ümit ediyorum ülkemizde ve bölgemizde darısı tüm gençlerimizin başına böylesi mutlulukların yaşaması dileğiyle.” Dedi