Nusaybin'de 4 Mahalle Muhtarı TOKİ sorunları için Valilikle görüştü

Muhtarlar Mehmet Selim Aslan, Hayrettin Özdemir, Murat Acar ve Hurşit Elçioğlu Mardin Vali Yardımcısı Abdullah Demirdağ'ı ziyaret ederek vatandaşın sorunlarını iletti.

Gündem 29.07.2023 09:48:42 0
Nusaybin

Nusaybin'de TOKİ Bölgesinde kalan Abdulkadir Paşa, Fırat, Yenişehir ve Zeynelabidin Mahalle Muhtarları, Zarar tespit komisyonundan sorum Mardin Vali Yardımcısı Abdullah Demirdağ ile görüşerek vatandaşların sorun ve taleplerini iletti.

 

Muhtarlar Mehmet Selim Aslan, Hayrettin Özdemir, Murat Acar ve Hurşit Elçioğlu Mardin Vali Yardımcısı Abdullah Demirdağ'ı ziyaret etti.

 

Mahalle muhtarları, Nusaybin TOKİ sınırları içerisinde yıkılan evlerin eşya paralarının verilmesi, hızlandırması, yıkılan evlerinin yerine para talep edenlerin paralarının verilmesi, İklim, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde metrekaresi olanların metrekare karşılığını ödenmesi için Vali Demidağ'dan zarar tespit komisyonun daha hızlı çalışmalarını talep etti.

 

Daha sonra İklim, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne giden muhtarlar, evlerini alamayanların talepleri doğrultusunda paralarının verilmesi ve tapu işlemlerinin hızlandırılması için girişimde bulunması vatandaşların mağduriyetinin giderilmesini istediler.