Nusaybin'de "Sıfır Atık Sergisi" Büyük Beğeni Aldı

Kaymakam ve Belediye Başkan V. Ercan Kayabaşı'nın eşi Nigar Kayabaşı Hanımefendi öncülüğünde, ilçede usta öğreticilerimiz tarafından "Sıfır Atık" Projeleri kapsamında geri dönüşüm malzemelerinden üretilen eserler sergilendi.

Gündem 28.03.2022 13:11:51 0
Nusaybin

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Mahmut Demirtaş'ın eşi Beyhan Demirtaş Hanımefendi, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı'nın eşi Nigar Kayabaşı Hanımefendi ve katılımcılatrın katıldığı "Sıfır Atık Sergisi" büyük beğeni aldı.

Kaymakam ve Belediye Başkan V. Ercan Kayabaşı'nın eşi Nigar Kayabaşı Hanımefendi öncülüğünde, ilçede usta öğreticilerimiz tarafından "Sıfır Atık" Projeleri kapsamında geri dönüşüm malzemelerinden üretilen eserler sergilendi. Mitanni Kültür Merkezi'nde düzenlenen sergiye katılan Mardin Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Sayın Mahmut Demirtaş'ın eşi Beyhan Demirtaş Hanımefendi, Vali Yardımcılarımızın eşleri ve ilçe Kaymakamlarımızın eşleri hanımefendiler ile sergiyi ziyaret eden vatandaşlarımız, sergilenen ürünleri inceledi.

Beyhan Demirtaş Hanımefendi, sergilenen ürünler hakkında görevlilerden bilgi aldı.  Demirtaş, sergi için Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı'nın eşi Nigar Kayabaşı Hanımefendi ve Usta Öğreticileri tebrik etti.