Nusaybin'e Yapılacak 10 Adet Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası Yapımına Başlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Nusaybin Belediye Başkanlığı iş birliğinde ilçede yapılacak 10 Adet Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası yapım çalışmaları başladı.

Gündem 1.03.2022 09:53:39 0
 Nusaybin

Belediye arafından Timur Sokak üzerinde inşa edilen Sınır Park Mesire Alanında yapılan Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası yerinin belirlenmesinden sonra zeminine beton dökümü gerçekleştirildi.

 Belediyeden yapılan açıklamada, "Halı Sahalar, okul bahçeleri, park ve ihtiyaç duyulan kırsal mahallelerde yapılacağı belirtilirken gençlerimiz ve çocuklarımız için yeni spor alanları oluşturulması planlanıyor." ifadelerine yer verildi.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı iş birliğinde yapılacak 10 Adet Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası İle 10 Adet Basketbol Potası nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Mahmut Demirtaş ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’e teşekkür etti.

 Kayabaşı, ilçeye yeni kazandırılan spor tesislerinin Nusaybinli gençlere, sporculara ve sporseverlere hayırlı olması temennilerinde bulundu.