Obezite Cerrahisinde Op. Dr. Fatih Erol'un büyük başarısı

Elazığ Mediline Hastanesi  Obezite ve Diyabet  Cerrahisi  Uzmanı Op. Dr. Fatih Erol, günümüzün önemli rahatsızlıklarından olan obeziteye tüp mide ameliyatıyla çözüm buluyor.

Sağlık 15.04.2021 14:47:00 0
Obezite Cerrahisinde Op. Dr. Fatih Erol

 

Elazığ Mediline Hastanesi  Obezite ve Diyabet  Cerrahisi  Uzmanı Op. Dr. Fatih Erol, günümüzün önemli rahatsızlıklarından olan obeziteye tüp mide ameliyatıyla çözüm buluyor.

Obezite ve Diyabet  Cerrahisi  Uzmanı Op. Dr. Fatih Erol, yaptığı başarılı tüp mide ameliyatlarıyla adından söz ettiriyor. Ülkenin dört bir yanından ve yurtdışında çok sayıda kişinin tercih ettiği deneyimli hekim Fatih Erol bugüne kadar 4 bin 100 kişiyi başarıyla ameliyat ederek hastaların sağlığına kavuşmasına vesile oldu. Elazığ Medline hastanesinde ameliyatları gerçekleştiren Dr. Erol, el becerisi tecrübesi, hastalara yaydığı iyi ilişkiler ve pozitif enerji ile ameliyat sürecinin çok güzel bir şekilde tamamlanmasında etkili oluyor.

Yurt haber gazetesi imtiyaz sahibi gazeteci  İbrahim Aydoğan da Elazığ da ameliyat oldu  Aydoğan: ameliyat öncesi çok kararsızdım ancak obeziteden dolayı sağlık kötüye gitmeye başladı yaptığım araştırmalarda bölgede bize yakın olan Elazğ da bu işi başarıyla yapan Fatih hocaya gitmeye karar verdik ilk tanışmamda gördüğüm hocadan olumlu bir şekilde pozitfi enerji aldım ve amaliyat için beklemeye başladım ameliyat öncesi Almanya dan İstanbul dan ve Bursa dan gelenlerle iyi arkadaşlık ortmanı bulduk herkes iyi araştırmıştı  Medline hastanesi personelinin güler yüzlü yaklaşımları ve ameliyat ekibinin üstün deneyimi doğru yerde olduğuma inandım ameliyat günü ve sonrası günlerde günde 4 defa bizi ziyaret eden Fatih hoca  ve asistanlarına görevli hemşereler titizlikle temizlik yapan temizlik görevlilerine çok teşekkür ediyorum

Ameliyat sonrası sağlığına kavuşan bir hastanın yaptığı yorum şu şekilde:

“Fatih hocama ameliyat olmaya geldiğimde fazla kilolarımdan kaynaklı uyku apnem vardı ve ben makinayla uyumaya mahkumdum. Ama su anda ben duygularımı nasıl dile getiririm inanın bilemiyorum Rabbime şükürler olsun siz Rabbimin benim karsıma çıkardığı gerçekten işinin ehli bir doktorsunuz hocam ameliyattan sonra her visite geldiğinizde Allah’ın izniyle seni bu makinadan kurtarıcım diyordunuz, ve ben artık o makinadan kurtuldum hocam Benim için o makinadan kurtulmak fazla kilolarımdan kurtulmak kadar önemliydi hocam size çok ama çok teşekkür ederim hocam Rabbim size ve ailenizi iki dünyadadır hayırlar iyilikler versin. Ve bu arada 3,5 ayda tam 30 kilo verdim.”

Bir başka yorumda ise şu ifadelere yer verildi:  “Merhabalar, Tüp mide ameliyatı olma konusunda senelerdir içimde bir istek olduğu halde hep korkularım engel olduğu için öteledim. 121 kiloyla ameliyata girdim. 4XL kıyafet giyiniyorken şuan L beden giyinmenin büyük keyfini yaşıyorum. Korkulacak hiçbir şey olmadığı ve onca yıl ameliyat olmadığıma o fazla kiloları yük olarak vücudumda taşıdığıma üzülüyorum. Ameliyat sonrasında hastalarını unutmayıp her türlü soruma yanıt veriyorlar. Fatih bey insanların hayatına öyle güzel dokunuyor keşke daha önceden karşıma çıksaydı diyorum.”

Mide Küçültme Ameliyatı Nedir?

 Tüp mide ameliyatı halk arasında mide küçültme ameliyatı olarak bilinir. Bu işlemin nasıl olduğu ise insanlar tarafından merak edilmektedir. Tüp mide ameliyatında cerrahi operasyon ile midenin tüp şekline getirilmesi sağlanmaktadır.

 Tüp mide ameliyatı kapalı olarak yapılır. Bu işlemde midenin %80 gibi bir kısmı alınmaktadır. Bu şekilde mide küçültüldüğü için kişiler çok daha az gıda tüketimi gerçekleştirmelerinden dolayı zayıflamaya başlarlar. Tüp mide ameliyatı olan kişilerde ilk görülen etkilerden biri iştahın azalmasıdır. Bunun yanında kişilerde insülin direnci bulunuyorsa bunun da önüne geçilmiş olur.

https://www.doktortakvimi.com/fatih-erol-2/genel-cerrahi/elazig