Okul okul gezerek çocukların saçını ücretsiz kesiyor

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde yaşayan ve katıldığı birçok uluslararası yarışmadan kupayla dönen kuaför Yusuf Aydın, ilçede okul okul gezerek çocukların saçını ücretsiz kesiyor.

Gündem 21.09.2024 10:41:37 0
Okul okul gezerek çocukların saçını ücretsiz kesiyor

Kızıltepe ilçesinde yaşayan ve uluslararası alanda katıldığı kuaförlük ile saç ve tasarım yarışmasında ödülleri olan Yusuf Aydın, “Geleceğin Saçlarına Sevgiyle Dokunuyoruz” sloganıyla yola çıkarak çalışanlarıyla birlikte Koçhisar İmam Hatip Ortaokuluna giderek öğrencilerin saçlarını ücretsiz kesti.

Çocuklarla güzel bir gün geçirdiklerini belirten Yusuf Aydın, “Her ay okullarımıza giderek çocuklarımızın saçlarını ücretsiz kesiyoruz.
Kızıltepe’de Koçhisar İmam hatip orta okulu öğrencilerinin tıraş ve bakımlarını ekip arkadaşlarımla birlikte yaptık. Bir nebze olsan yüzlerini güldürdük. Bu projeyi her ay düzenli olarak yapıyoruz . Bu sefer gönül kazanmak istedik. Geleceğimiz olan çocuklarımızın tebessümünü kazanmak istedik. Bundan sonraki durağımız ilçemizin bir köyünde hiç  berbere gitmemiş çocuklar olacak. Gülen yüzler bırakabilirsek ne mutlu bize.” dedi.