Özel günlerinizin yeni adresi: Risus Abiye

Güzelliğinize zerafet katmak için artık kararsız kalıp düşünmenize gerek yok. Özel günlerinizde yapmanız gereken abiye elbise modellerinin Mardin Kızıltepe’deki yeni adresi olan Risus Abiye mağazasına uğramak.

Yaşam 28.02.2024 22:06:24 0
Özel günlerinizin yeni adresi: Risus Abiye

Kadınlar özel günlerde iz bırakmak ve  şıklığı yakalamak için giyimine oldukça önem verir. Bunun için kadınlar katıldıkları, düğün, nişan ve her türlü davetiyede şıklığını yansıtmak için kıyafet tercihinde oldukça kararsız kalır. Kadınlar şıklığın yanında uyumlu bir elbise giymek ister. İşte kadınların güzelliğine zerafet katmak ve gecenin tadını çıkarmak için artık uğrayabilecekleri bir adresleri var.

Kızıltepe Tepebaşı Mahallesi Adnan Menderes Caddesi Halı Sokağı girişinde açılan Risus Abiye, her tarza uygun abiye seçenekleri sunuyor. Risus Abiye Yöresel Abiye çeşitleri, Tesettürlü Abiye çeşitleri, İthal Abiye çeşitleri ve birçok abiye çeşidiyle müşterilerini bekliyor.

 

Abiye seçiminin oldukça zor olduğunu belirten işletme sahibi Orhan Aslan, “Mağazamızda kadınlara şık tasarımlar sunuyoruz. Kadınlar Abiyeleri sadece özel günlerinde giydiği için o gece de kendilerini çok farklı hissetmek için doğru elbiseyi seçmeli.  Bunun için kadınlar giymek istediği doğru elbiseyi bulmak için oldukça kararsız kalır. Kadınlarımızın şık, zarif ve unutulmaz bir elbise tercihinde bulunmaları için Risus Abiye mağazamızdaki zengin koleksiyonumuza bir göz atmalarını tavsiye ediyorum.” dedi.


Anahtar Kelimeler: özel günlerinizin yeni adresi: risus abiye